Whaff Rewards..

Merhabalar,



Bugün size Whaff Rewards uygulamasını tanıtacağım;

Whaff Rewards uygulaması sadece android işlemcili akıllı telefon yada tabletlerde kullanılabilen bir uygulamadır. Bu uygulama ile para kazanabilirsiniz..

Nasıl kazanıcaz?
Reklam izleyerek.. Uygulamanın sizden yapmanızı istediği şeyleri yaparak;
şu uygulamayı indir, 4 dakika oyna, 3 gün telefonunda kalsın,...vb..
uygulamalar da genelde tanıdık uygulamalar.. Bu arada premium picks güvenilir olabilir ama whaff picks bölümüne çok da güvenmeyin. Ayrıca o bölümdeki uygulamalar bazen sizden sadece yükleme yapmanızı değil, mesaj göndermenizi, üyelik açmanızı vb. şeyleri de isteyebilir, bunları yapmak da paralı yan, kredi kartınızı isteyecek, kart bilgilerinizi girmemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Nasıl yapılır?
Öncelikle telefonunuzdan Play Store'u açın, "Whaff Rewards" uygulamasını bulun ve kurun. Korkmayın bu virüslü bir uygulama değil.. yada öyledir geçmiş olsun.. :)
Whaff'ı açtığınız zaman sağ üst köşedeki "oturum aç" butonuna basarak facebook hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.. bu birazda dolandırıcılığı engelleme amaçlı ( uygulamaya izin vermek pek iç açıcı gözükmeyebilir. önce izini verin sonra facebook uygulamalar bölümünden uygulamayı kaldırabilirsiniz )
Evet facebook hesabımız ile giriş yaptık ( sol üstteki menuye basarsanız isminizi görebilirsiniz ), şimdi sizden davet kodu isteyecek, herhangi bir arkadaşınızın kodunu girerek hem ona hem de kendinize 0.30$ kazandırabilirsiniz.. Aman diyim sağda solda youtube'da gördüğünüz o "bu kodu girerseniz 25$ verir" gibi laflara aldanmayın çünkü hangi kodu girerseniz girin 0.30$ standarttır. Başkası sizin kodunuzu girerek üye olduğu zaman hem o hemde siz gene 0.30$ kazanacaksınız. bu yüzden herkesin sizin kodunuz ile üye olmasını isteyeceksiniz ve sağa sola kendi kodunuzu yazarak "bu kod ile giriş yapanlara 50$ verilecek!", "Whaff hilesi bulundu, bu kod ile üye olursanız sınırsız para" gibi şeyler yazmaya başlayacaksınız :) çoğu kişi böyle başladı çünkü..
dediğim gibi hiçbirine inanmayın çünkü referans ücreti standarttır 0.30$ dır ve Whaff'ın (herkesin bileceği) bir hilesi yoktur.
Bir sürü facebook hesabı açıp onları farklı telefonlardan giriş yaptırarak kendinize para ekleyebilirsiniz ama bir telefon bir kere kullanılıyor. Telefona reset atsam acaba yapabilirmiyim diye düşünmeyin çünkü uygulama imei numaranızı kaydediyor, yani hile yapmak biraz zor. İmei değiştirme olayını yapıcam derseniz orası sizin bileceğiniz iş tabikide.

Kendi referans kodunuza ulaşmak için soldaki menüyü açın ve arkadaslarınızı davet edin kısmına gelin, orada kendi referans kodunuzu göreceksiniz..

Uygulamada para kazanmak için ya arkadas davet edin ya da "premium picks" ve "whaff picks" başlığı altındaki görevleri yapın.. yalnız bazen arızalı uygulamalar olabiliyor.

Whaff ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığınız zaman support@whaff.com'a sorunu belirten bir mail atabilirsiniz mailiniz şu şekilde olmalı,

1) Sorunlu olan whaff teklifi hangi bölümde ( Whaff picks, Premium Picks )
2) Teklifin adı
3) Ülkeniz
4) Kayıp olan kredi miktarı
ve en sonuna invite kodunuzu yazarak gönderebilirsiniz.

Kazandığınız ödülleri hediye çeki olarak alabilirsiniz yada paypal hesabınıza gönderebilirsiniz.. hepsi için minimum bir hediye kartı çekme sınırı var ( paypala ödeme isterseniz minimum 10.50$ whaff hesabınızda olmalı) ödülleri; facebook, googleplay, amazon, psn, itunes, xbox, steam için hediye kartları yada paypal hesabınıza ödeme ( ufak bir kesinti oluyor ) olarak alabilirsiniz.

Paypal hesabıma paramı çektim, 10.50$ çektim fakat paypalıma 9.99$ geldi...
Skrill'den de ödeme alabilir sonradan o parayı banka hesabınıza gönderebilirsiniz ama skrill sağlam komisyon alır haberiniz olsun.

Eğer referans kodu olarak yazacak kimseyi bulamazsanız BB02220 benim referans kodumdur bilgilerinize..

Saygılar..

6 yorum:

  1. WHAFF Rewards Adlı uygulama ile android cihazınızdan kolay para kazanmak mümkündür. Uygulama maalesef iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinde bulunmuyor Android de bulunmaktadır sadece.

    WHAFF Rewards uygulamasını Google Play dan İndirin. Üst kısımda Login butonu olacaktır. Tıklayarak facebook da uygulamaya izin vererek giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sizden kod girmenizi isteyecektir. Buraya CR90332 kodunu giriniz. Kodu girdikten sonra size 0,30 amerikan doları verecektir. Hesabınızda 10 doları geçtikten sonra Paypal veya Hediye Kartları (Amazon Hediye Kart, facebook Hediye Kart, PlayStation Hediye Kart, Google Play Hediye Kart, Xbox Hediye Kart ve Buhar Hediye Kart) üzerinden Nakit alabilirsiniz.

    Uygulamadan para kazanmak için whaff sayfasını beğenme uygulamaya 5 yıldız verme gibi kolay bir şekilde kazanç elde edebilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra bizi Premium Picks adlı sayfa karşılamaktadır. burada oyunlar bulunmaktadır. Oyunu indirerek ve 4-5dakika boyunca açık tutarak para kazanabilirsiniz. Uygulamayı silmeyerek bir sonraki gün bir miktar yine para alırsınız. ve artık uygulamayı silebilirsiniz.
    Bir sonraki sayfamız Whaff Picks burada whaff ın kendi paketleri bulunmaktadır. google +1 verme, facebook sayfasını beğenme ve google playda 5 yıldız verme gibi paketler bulunmaktadır.
    Bir yan sayfada ise Other Picks bulunmaktadır. Burada şirketlerin verdiği reklamlar bulunmaktadır. anket doldurma uygulama indirme gibi reklamlar bulunur bunları yaparakta kazanç sağlayabilirsiniz. WHAFF Rewards den en iyi para kazanma taktiği arkadaş davetidir. Para kazanma WHAFF Rewards hilesi gibi saçma şeyler yoktur.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle Kurulumla Başlıyalım.
    Sizin yapmanız gerekenler sadece;
    1) Play Storeden WHAFF Rewards İndirmek.
    2) Facebook hesabınız ile giriş yapmak isterseniz sahte hesapla giriş yapın.site güvenilirdir.
    3) İnvite KOD Yerine ER34906 Yazarsanız kayıt olur olmaz para ile başlarsınız.(Bu kod sayesinde giriş yaptınızda Hem siz hem ben para kazanırım.)
    4) Artık kazanmaya hazırsınız.Oturdugunuz yerden keyfini çıkartın.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle Kurulumla Başlıyalım.
    Sizin yapmanız gerekenler sadece;
    1) Play Storeden WHAFF Rewards İndirmek.
    2) Facebook hesabınız ile giriş yapmak isterseniz sahte hesapla giriş yapın.site güvenilirdir.
    3) İnvite KOD Yerine ER34906 Yazarsanız kayıt olur olmaz para ile başlarsınız.(Bu kod sayesinde giriş yaptınızda Hem siz hem ben para kazanırım.)
    4) Artık kazanmaya hazırsınız.Oturdugunuz yerden keyfini çıkartın.

    YanıtlaSil
  4. Facebook ile giris yapiyorum hata veriyor. Kayitli hrsap veya yoneticiden izin al diyor

    YanıtlaSil
  5. titanium mountain bikes | Titanium Art - TITNIA
    Titanium bikes The titanium nose stud most popular models, such as the MT-2100 and the ford ecosport titanium MT-2800, are all nano titanium babyliss pro in the T-Type System. These bikes ecosport titanium have very limited storage space and titanium pipe have a

    YanıtlaSil